Aiheen 'Lastentarvike' artikkelit

SwaddleMe-kapalo

26.9.2014 | taikuri

Kapalointi ei voisi olla enää helpompaa! SwaddleMe kapalo on helppo käyttöinen, ja jossa vaipanvaihtokin onnistuu ilman yläosan avaamista.

Kapalossa vauva tuntee olonsa turvalliseksi, ja kapalo pysyy lapsen ympärillä päinvastoin kuin peitto. Kapalon materiaali on joustavaa, mikä mahdollistaa napakan kietomisen. Soveltuu myös turvaistuimiin.

Kapalo SwaddleMe

SwaddleMe kapalon käyttäjien kokemuksia

Meillä myös nukutaan yöunet kapalossa. Ihan ensin jaksettiin taitella lakanasta kapaloa, mutta vauva on sellainen taikuri, että yöllä aina sai kapalon auki ja tuntui, että oikein innostui siitä, kun huomasti että saa hytkyttelyllään ja sätkyttelyllään kankaan löystymään. Tilasin sitten SwaddleMe-fleecekapalon, joka on nyt ollut käytössä muutaman viikon ja toimii hyvin. (lähde: Vauva.info)

Vitsit kun olis eskarilaisen kanssa tiennyt että tuollaisiakin on olemassa! Nukkui ekat 7 kuukautta aina kapaloituna. Varmasti hyvä hankinta! lähde: Kaisastiinan Garderobi

Mä löysin kapalot vasta liian myöhään eli Joakselle ollessa niihin jo liian iso. Ekat kolme kuukautta Joas huitoi käsillään niin kamalasti, että ei rauhoittunut nukkumaan muuten kuin kädet peitön alle tiiviisti pakattuina. Ja aina kun käsi vapautui peitteen löystyessä oli vauvakin hereillä. lähde: Kaisastiinan Garderobi

Rumpsters aio on aivan ihana kestovaippa!

7.10.2013 | taikuri

Rumpsters aio on aivan ihana vaippa! Se on istuva, imukykyinen, muunneltava ja ennen kaikkea nopeasti kuivuva! Sen imumateriaalina on 5 kerrosta erittäin imukykyistä sertifioitua 55% hamppu-/45% luomupuuvillaa, jonka kasvatuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Ulkopintana on kosteudenpitävä polyuretaanilla laminoitu polyesteri, joka on ohut ja joustava ja mukautuu vauvan muotoihin ja liikkeisiin.

 Kanttaus pehmeällä kanttinauhalla

Vaippa on kantattu pehmeällä kanttinauhalla, joka ei johda kosteutta. Rumpstersin nerokas rakenne takaa sen nopean kuivumisen ja fleece-kuivaliinan vain tarvittaessa. Vaipan imuosa koostuu kahdesta sivulle aukeavasta läpästä, jotka asetetaan päällekkäin. Toisessa läpässä on fleece ja toisessa ei, mikä mahdollistaa vaipan käytön joko kuivaliinalla tai ilman. Imuläppien alle voit myös lisätä helposti lisäimua. Näin vaippaa on helppo käyttää päivällä tai yöllä sekä kotona ja matkoilla. Kiinnityksenä tarrat tai nepparit. Tarrat saa käännettyä pesun ajaksi vastakkain. Tarrallisissa vaipoissa on lisäksi M- ja L-koossa nepparit, joita käytetään kokosäädön ollessa pienimmillään ja jotka estävät vaipan etusiivekkeiden valumisen alaspäin. Saatavilla myös korkeampia ”long”-kokoja, jotka sopivat erityisesti pyöreämmille ja pitkäselkäisille lapsille!

Pesu 60 asteessa. Ennen käyttöä vaippa pestään kaksi kertaa ja kuivataan kuivausrummussa, jos siihen on mahdollisuus. Säännöllinen rumpukuivaus kuluttaa kosteussuojaa.

Toisinaan vaippaan voi kertyä pesuaineita, mikä aiheuttaa hajua puhtaassa vaipassa. Tällöin vaippa kannattaa pestä muutaman kerran koneessa ilman pesuainetta, jolloin mahdolliset pesuainejäämät poistuvat.

Koko (vauvan paino/vaipan korkeus venyttämättä/vyötärön ympärys venyttämättä)

  • S 3-8kg, 33cm, 40,5-56cm
  • M 7-11kg, 39cm, 45,5-61cm
  • L 10-18kg, 43cm, 50,5-66cm

Rumpster

Rumpsters aio on aivan ihana vaippa! Se on istuva, imukykyinen, muunneltava ja ennen kaikkea nopeasti kuivuva! Sen imumateriaalina on 5 kerrosta erittäin imukykyistä sertifioitua 55% hamppu-/45% luomupuuvillaa, jonka kasvatuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Ulkopintana on kosteudenpitävä polyuretaanilla laminoitu polyesteri, joka on ohut ja joustava ja mukautuu vauvan muotoihin ja liikkeisiin. Vaippa on kantattu pehmeällä kanttinauhalla, joka ei johda kosteutta. Rumpstersin nerokas rakenne takaa sen nopean kuivumisen ja fleece-kuivaliinan vain tarvittaessa. Vaipan imuosa koostuu kahdesta sivulle aukeavasta läpästä, jotka asetetaan päällekkäin. Toisessa läpässä on fleece ja toisessa ei, mikä mahdollistaa vaipan käytön joko kuivaliinalla tai ilman. Imuläppien alle voit myös lisätä helposti lisäimua. Näin vaippaa on helppo käyttää päivällä tai yöllä sekä kotona ja matkoilla. Kiinnityksenä tarrat tai nepparit. Tarrat saa käännettyä pesun ajaksi vastakkain. Tarrallisissa vaipoissa on lisäksi M- ja L-koossa nepparit, joita käytetään kokosäädön ollessa pienimmillään ja jotka estävät vaipan etusiivekkeiden valumisen alaspäin. Saatavilla myös korkeampia ”long”-kokoja, jotka sopivat erityisesti pyöreämmille ja pitkäselkäisille lapsille!

 

Pesuohje

Pesu 60 asteessa. Ennen käyttöä vaippa pestään kaksi kertaa ja kuivataan kuivausrummussa, jos siihen on mahdollisuus. Säännöllinen rumpukuivaus kuluttaa kosteussuojaa.
Toisinaan vaippaan voi kertyä pesuaineita, mikä aiheuttaa hajua puhtaassa vaipassa. Tällöin vaippa kannattaa pestä muutaman kerran koneessa ilman pesuainetta, jolloin mahdolliset pesuainejäämät poistuvat.
Koko (vauvan paino/vaipan korkeus venyttämättä/vyötärön ympärys venyttämättä) S 3-8kg, 33cm, 40,5-56cm M 7-11kg, 39cm, 45,5-61cm L 10-18kg, 43cm, 50,5-66cm

Kantopussi

20.10.2010 | taikuri

Otslingsin kantopussi on helppo käyttää ja kuljettaa mukana. Siinä ei ole neppareita, renkaita tai solkia. Kantopussi on tarpeeksi leveä tukemaan kantajan selkää ja lapsen polvitaipeita tukee pehmuste. Kantopussilla voi kantaa vastasyntyneestä taaperoon (n. 15 kg) saakka.
Lue lisää

Avainsanat:

Mamaponcho lapsen kantamiseen ja raskaana olevalle

| taikuri

Tyylikäs ja kätevä neuleponcho kantamiseen ja raskaana olevalle. Ei kutita herkkää ihoa, ja lasta voi kantaa viitan alla sekä edessä että takana. Poncho sopii kaikkien liinojen ja useimpien reppujen päälle, ja sen saa helposti itse päälle, kun lasta kannetaan selässä. Ihanteellinen kosteilla ja kylmillä keleillä, kovemmilla pakkasilla ponchoa voi pitää toppatakin alla. Poncho on kaunis myös ihan tavallisena ponchona ilman masua tai kannettavaa.
Lue lisää

Kantoliina

| taikuri

EllaRoo on 100% puuvillasta tehty käsinkudottu kantoliina Guatemalasta. Sen kangas on myös kesällä kevyt, ohut ja hengittävä. Liinan päät ovat suorat ja niissä on hapsut. Reunat ovat päärmäämättömät ja solmusta tulee pieni liinan ohuuden vuoksi.

Lue lisää

Avainsanat:

Unipussi

| taikuri

Frotee unipussi, jossa on hihat ja edessä vetoketju. Unipussi on kestävää puuvillaa, ihanaa pehmeyttä froteeseen tuo polyesteri. Tämän kanssa on mukava nukahtaa!

Lue lisää

Avainsanat:

Taikapuoti.com lastentarvike blogi avattu

17.10.2010 | taikuri

Tulevaisuudessa taikapuoti.com toimii lastentarvikkeita esittelevänä blogina. Blogi toimii yhteistyössä lastentarvikkeita myyvien verkkokauppojen ja liikkeiden kanssa. Meidän ensimmäinen yhteistyökumppanimme on sannas.fi.