Rumpsters aio on aivan ihana kestovaippa!

Vauvatarvike ja lastentarvike tietokanta » Lastentarvike » Rumpsters aio on aivan ihana kestovaippa!

Rumpsters aio on aivan ihana vaippa! Se on istuva, imukykyinen, muunneltava ja ennen kaikkea nopeasti kuivuva! Sen imumateriaalina on 5 kerrosta erittäin imukykyistä sertifioitua 55% hamppu-/45% luomupuuvillaa, jonka kasvatuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Ulkopintana on kosteudenpitävä polyuretaanilla laminoitu polyesteri, joka on ohut ja joustava ja mukautuu vauvan muotoihin ja liikkeisiin.

 Kanttaus pehmeällä kanttinauhalla

Vaippa on kantattu pehmeällä kanttinauhalla, joka ei johda kosteutta. Rumpstersin nerokas rakenne takaa sen nopean kuivumisen ja fleece-kuivaliinan vain tarvittaessa. Vaipan imuosa koostuu kahdesta sivulle aukeavasta läpästä, jotka asetetaan päällekkäin. Toisessa läpässä on fleece ja toisessa ei, mikä mahdollistaa vaipan käytön joko kuivaliinalla tai ilman. Imuläppien alle voit myös lisätä helposti lisäimua. Näin vaippaa on helppo käyttää päivällä tai yöllä sekä kotona ja matkoilla. Kiinnityksenä tarrat tai nepparit. Tarrat saa käännettyä pesun ajaksi vastakkain. Tarrallisissa vaipoissa on lisäksi M- ja L-koossa nepparit, joita käytetään kokosäädön ollessa pienimmillään ja jotka estävät vaipan etusiivekkeiden valumisen alaspäin. Saatavilla myös korkeampia ”long”-kokoja, jotka sopivat erityisesti pyöreämmille ja pitkäselkäisille lapsille!

Pesu 60 asteessa. Ennen käyttöä vaippa pestään kaksi kertaa ja kuivataan kuivausrummussa, jos siihen on mahdollisuus. Säännöllinen rumpukuivaus kuluttaa kosteussuojaa.

Toisinaan vaippaan voi kertyä pesuaineita, mikä aiheuttaa hajua puhtaassa vaipassa. Tällöin vaippa kannattaa pestä muutaman kerran koneessa ilman pesuainetta, jolloin mahdolliset pesuainejäämät poistuvat.

Koko (vauvan paino/vaipan korkeus venyttämättä/vyötärön ympärys venyttämättä)

  • S 3-8kg, 33cm, 40,5-56cm
  • M 7-11kg, 39cm, 45,5-61cm
  • L 10-18kg, 43cm, 50,5-66cm

Rumpster

Rumpsters aio on aivan ihana vaippa! Se on istuva, imukykyinen, muunneltava ja ennen kaikkea nopeasti kuivuva! Sen imumateriaalina on 5 kerrosta erittäin imukykyistä sertifioitua 55% hamppu-/45% luomupuuvillaa, jonka kasvatuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Ulkopintana on kosteudenpitävä polyuretaanilla laminoitu polyesteri, joka on ohut ja joustava ja mukautuu vauvan muotoihin ja liikkeisiin. Vaippa on kantattu pehmeällä kanttinauhalla, joka ei johda kosteutta. Rumpstersin nerokas rakenne takaa sen nopean kuivumisen ja fleece-kuivaliinan vain tarvittaessa. Vaipan imuosa koostuu kahdesta sivulle aukeavasta läpästä, jotka asetetaan päällekkäin. Toisessa läpässä on fleece ja toisessa ei, mikä mahdollistaa vaipan käytön joko kuivaliinalla tai ilman. Imuläppien alle voit myös lisätä helposti lisäimua. Näin vaippaa on helppo käyttää päivällä tai yöllä sekä kotona ja matkoilla. Kiinnityksenä tarrat tai nepparit. Tarrat saa käännettyä pesun ajaksi vastakkain. Tarrallisissa vaipoissa on lisäksi M- ja L-koossa nepparit, joita käytetään kokosäädön ollessa pienimmillään ja jotka estävät vaipan etusiivekkeiden valumisen alaspäin. Saatavilla myös korkeampia ”long”-kokoja, jotka sopivat erityisesti pyöreämmille ja pitkäselkäisille lapsille!

 

Pesuohje

Pesu 60 asteessa. Ennen käyttöä vaippa pestään kaksi kertaa ja kuivataan kuivausrummussa, jos siihen on mahdollisuus. Säännöllinen rumpukuivaus kuluttaa kosteussuojaa.
Toisinaan vaippaan voi kertyä pesuaineita, mikä aiheuttaa hajua puhtaassa vaipassa. Tällöin vaippa kannattaa pestä muutaman kerran koneessa ilman pesuainetta, jolloin mahdolliset pesuainejäämät poistuvat.
Koko (vauvan paino/vaipan korkeus venyttämättä/vyötärön ympärys venyttämättä) S 3-8kg, 33cm, 40,5-56cm M 7-11kg, 39cm, 45,5-61cm L 10-18kg, 43cm, 50,5-66cm

7.10.2013 | taikuri

Kommentit on suljettu.