SwaddleMe-kapalo

Vauvatarvike ja lastentarvike tietokanta » Lastentarvike » SwaddleMe-kapalo

Kapalointi ei voisi olla enää helpompaa! SwaddleMe kapalo on helppo käyttöinen, ja jossa vaipanvaihtokin onnistuu ilman yläosan avaamista.

Kapalossa vauva tuntee olonsa turvalliseksi, ja kapalo pysyy lapsen ympärillä päinvastoin kuin peitto. Kapalon materiaali on joustavaa, mikä mahdollistaa napakan kietomisen. Soveltuu myös turvaistuimiin.

Kapalo SwaddleMe

SwaddleMe kapalon käyttäjien kokemuksia

Meillä myös nukutaan yöunet kapalossa. Ihan ensin jaksettiin taitella lakanasta kapaloa, mutta vauva on sellainen taikuri, että yöllä aina sai kapalon auki ja tuntui, että oikein innostui siitä, kun huomasti että saa hytkyttelyllään ja sätkyttelyllään kankaan löystymään. Tilasin sitten SwaddleMe-fleecekapalon, joka on nyt ollut käytössä muutaman viikon ja toimii hyvin. (lähde: Vauva.info)

Vitsit kun olis eskarilaisen kanssa tiennyt että tuollaisiakin on olemassa! Nukkui ekat 7 kuukautta aina kapaloituna. Varmasti hyvä hankinta! lähde: Kaisastiinan Garderobi

Mä löysin kapalot vasta liian myöhään eli Joakselle ollessa niihin jo liian iso. Ekat kolme kuukautta Joas huitoi käsillään niin kamalasti, että ei rauhoittunut nukkumaan muuten kuin kädet peitön alle tiiviisti pakattuina. Ja aina kun käsi vapautui peitteen löystyessä oli vauvakin hereillä. lähde: Kaisastiinan Garderobi

26.9.2014 | taikuri

Kommentit on suljettu.